GK Current Affairs in Marathi

Rate this post


current affairs

Current Affairs 25th January 2023

Daily Current Affairs (Date – 25th January 2023): Top Maharashtra GK Current Affairs of the day: 25 January 2023. Find Current General Knowledge 25th January 2023. Here we are trying to update Current Affairs. All questions are necessary for Government Exam, Entrance Exam, and Admission Exam. If you want to grow your General Knowledge, then you must follow this site. There is no need to pay any money to us for getting current GK Questions with Answer. Just bookmark our this page GK Current Affairs Page Link (Click Here).

Mahasarkar provides useful Marathi daily current affairs. MPSC, UPSC, SSC, IBPS, Bank, PSI, STI, ASO, Police, Talathi, Zilla Parishad Recruitment And daily to get new and updated current affairs for other state government competitive exams “www.Rojgar Samachar” Visit this website. All the aspirants who are preparing for the upcoming exams should prepare well with this section. Keep reading daily updated current affairs on this page.

on developments 25 January 2023 : Current Affairs January 25, 2023→

We have brought current affairs 25 January 2023 useful for all competitive exams of Maharashtra Govt.

Q1)Oscar 2023 nominated song Natu Natu is from which movie?
A) R R R
B) Puspa
C) Pathan
D) Bhaubali
Ans-A) R R R

Q2) Who is the only Indian to make it to the ICC Test cricket team?
A) Virat Kohli
B) Rishabh Pant
C) Rohit Sharma
D)Hardik Pandya
Ans-B)Rishabh Pant

Q3)Which country has the highest ranking in ODI cricket?
A) New Zealand
B) England
C) India
D) Australia
Ans-C)India

Q4) How many Ristel scale earthquakes have occurred in Nepal?
A) 5.9
B) 5.5
C) 4.6
D) 6.0
Ans-A) 5.9

Q5) Who is the fastest Indian batsman to hit 100 sixes in international cricket?
A) Shubman Gill
B) Suryakumar Yadav
C)Hardik Pandya
D) Ishan Kishan
Ans-B) Suryakumar Yadav

Q6) India is the country which developed 5G technology?
A) 3rd
B) 4th
C) 5th
D) 6th
Ans-6th

Q7) Who has been included in the third position in the list of most centuries scored in ODI cricket?
A) Virat Kohli
B) Shikhar Dhawan
C) Rohit Sharma
D) KL Rahul
ans-C)Rohit Sharma

Q8) 25 January 2023 is being celebrated as National Voter’s Day?
A) 13th
B) 14th
C) 15th
D) 16th
Ans- A) 13th

Q9) Which of the following Indian documentaries has been nominated for an Oscar?
A) Chello show
B) All the Breaths
C) The Elephant Whisperers
D) Both B and C
Ans- D) Both B and C

Q10) What is the theme of National Voter’s Day on 25 January 2023?
A) Nothing like voting, I like voting for sure.
B) Voting for my self
C) Voting for Nation
D) Voting for people’s
Ans- A) Nothing like voting, I like voting for sure

For more current affairs notes click here – Current Affairs all Notes for Recruitment Exams Click Here


♦ Important Links (Important Links) ♦

Government Jobs.
Private Jobs.
Practice Question Papers of all Exams.
Exam results (Results).
Exam Admit Card (Hall Tickets).
MPSC Recruitment.
Bank Jobs.
Mega Bharti 2023.
Current Affairs
Job fairs.




Updated: 25/01/2023 — 20:29

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rojgar Samachar © 2021

 सरकारी रिजल्ट

Frontier Theme