daily current affairs 25th January 2023 question answers in hindi for upsc ssc uppsc govt job sarkari result | Daily Current Affairs 25th January 2023: See Top 10 Current Affairs of 25th January 2023

Rate this post


Daily Current Affairs 25th January 2023: Every year lakhs of students prepare for various competitive exams. Many important questions related to current affairs are asked in these competitive exams and these questions sometimes become the reason for your selection and rejection. Many times in competitive examinations, candidates are unable to answer even simple questions related to current affairs and miss out on getting a government job. Keeping this in view, we are presenting some important questions related to current affairs and their answers for the students and candidates preparing for competitive exams. You can prepare for competitive exams through these questions.

Question 1 – When is ‘National Girl Child Day’ celebrated?
Answer – On 24 January

Question 2 – Who has been appointed as the new chairman of ‘Amul’?
Answer – Shamalbhai B Patel

Question 3 – Who has been appointed as the director of IIM Ahmedabad?
Answer – Bharat Bhaskar

Question 4 – Which country’s government has declared ‘Medical Emergency’ in the Yanomani region?
Answer – Brazil

Question 5 – Who has been appointed by the US President as the Human Rights Ambassador to North Korea?
Answer – Julie Turner

Question 6 – Where has the ‘100 Days to Beat Plastic’ campaign been launched?
Answer – Delhi

Question 7 – Where is ‘Mamani Mohotsav’ being organized?
Answer – Ladakh

Question 8 – Which state’s foundation day has been celebrated yesterday on January 24?
Answer – Uttar Pradesh

Question 9 – Where will ‘SCO Film Festival’ be organized?
Answer – Mumbai

Question 10 – Which airport has won the ‘Best Sustainable Green Field Airport’ award?
Answer – Goa Airport



Updated: 25/01/2023 — 10:20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rojgar Samachar © 2021

 सरकारी रिजल्ट

Frontier Theme