daily current affairs 27th november 2022 question answers in hindi for upsc ssc uppsc govt job sarkari result | Daily Current Affairs 27 November 2022: See Top 10 Current Affairs of 27 November 2022

Rate this post


Daily Current Affairs 27 November 2022: Every year lakhs of students prepare for various competitive exams. Many important questions related to current affairs are asked in these competitive exams and these questions sometimes become the reason for your selection and rejection. Many times in competitive examinations, candidates are unable to answer even simple questions related to current affairs and miss out on getting a government job. Keeping this in view, we are presenting some important questions related to current affairs and their answers for the students and candidates preparing for competitive exams. You can prepare for competitive exams through these questions.

Question 1 – When has National Milk Day been celebrated recently?
Answer – on 26 November

Question 2 – The President of which country has been invited as the chief guest for ‘Republic Day 2023’?
Answer – Egypt

Question 3 – Where has the 25th National Conference on ‘e-Governance’ started?
Answer – Jammu and Kashmir

Question 4 – Who has been selected for the ‘Kuvempu National Award’?
Answer – V Annamalai

Question 5 – Recently ‘Vikram Gokhale’ has passed away, who was he?
Answer – Actor

Question 6 – Who has been honored with ‘Asia’s Inspirational Leader 2022’ award?
Answer – Prashant Wagh

Question 7 – Who has topped the recently released ‘Global Employability University Rankings 2022’?
Answer – MIT

Question 8 – From where ISRO has launched the PSLV-C54 rocket to carry Earth observation satellite?
Answer – Mr. Harikot

Question 9 – Sultanpur village of which state has been renamed as ‘Rahul Nagar’?
Answer – Maharashtra

Question 10 – Who has been selected for the ‘Sangeet Natak Akademi Award’?
Answer – Vasundhara Doreswamy



Updated: 27/11/2022 — 09:14
Rojgar Samachar © 2021

 सरकारी रिजल्ट

Frontier Theme